Αυτή την Τετάρτη στο ξενοδοχείο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το κρασί.

Στο σεμινάριο της Wine Plus η χημικός-οινολόγος-δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα, θα μάς δώσει βασικές πληροφορίες για το κρασί, όπως πώς η ποικιλία του σταφυλιού επηρεάζει τη γεύση του, αλλά και πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση και πώς η ηλικία του και η σοδειά παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του. Φυσικά θα συμπεριλάβει και τους τρόπους αξιολόγησης ενός κρασιού, της σωστής περιγραφής των γευστικών εντυπώσεων μετά από τη δοκιμή του αλλά και ποιο κρασί ταιριάζει με το φαγητό, ποιο στυλ κρασιού μάς ταιριάζει περισσότερο και πως απολαμβάνουμε κάθε φιάλη που επιλέγουμε.

Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού» είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις πριν συμμετάσχουν στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club Thessaloniki ’96.

Το σεμινάριο αρχίζει στις 18:00, περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό, γευστική δοκιμή κρασιών αλλά και συμμετοχή στην πρώτη για τη φετινή σεζόν συνάντηση του Wine Club Thessaloniki’96 η οποία θα ακολουθήσει ακριβώς μετά.

info
29 Απριλίου, The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 017000. Πληροφορίες:
Wine Plus: Καρυωτάκη 5, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310 888311. Κόστος συμμετοχής: 18€.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr