Η Yoleni’s συμμετέχει ενεργά στο «Startup Safary Athens», με σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016.

Το Startup Safary είναι μια εκδήλωση που ανοίγει τις πόρτες των χώρων υποστήριξης επιχειρηματικότητας και των νεοφυών εταιρειών και προσφέρει σεμινάρια, διαλέξεις, πρωτότυπα εργαστήρια, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις στα «άδυτα» των εταιριών, όπως και χρήσιμα networking events, σε όλη τη πόλη. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αρκεί να έχει προηγηθεί online εγγραφή στο www.athens.startupsafary.com

Οι δράσεις που διοργανώνει η Yoleni’s στo πλαίσιo του Startup Safary θα λάβουν χώρα στο νέο της φυσικό κατάστημα Yoleni’s Flagship concept Store. Για δύο ημέρες, όλοι οι χώροι της Yoleni’s θα είναι ανοιχτοί στο κοινό, με παρουσιάσεις, συζητήσεις και events που θα πραγματοποιηθούν σε 3 ορόφους αλλά και παράλληλες δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει αναλυτικά:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου
13:00- «Discover the story behind Yoleni’s»
Η ομάδα της Yoleni’s καλωσορίζει το ελληνικό startup community και μοιράζεται την ιστορία της. Από την ιδέα και τη δημιουργία του e-shop, τις στενές σχέσεις και τη συνεργασία με τους παραγωγούς, την αγορά των ΗΠΑ και το success story των εταιρικών δώρων, αλλά και το όραμα για το μέλλον.

18:00- «Entrepreneurship in tourism & gastronomy»
Καταξιωμένοι επαγγελματίες και νέοι επιχειρηματίες συζητούν για την επιχειρηματικότητα στον κλάδο της γαστρονομίας και του τουρισμού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με το Cruise Inn, το μοναδικό “μαραθώνιο” δημιουργίας startup εν πλω, για φοιτητές και νέους επαγγελματίες στην Ελλάδα.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
14:00- «Starting and developing your business idea in Greece»
Ομιλία διακεκριμένων επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους της οικονομίας (αγροτική παραγωγή, θεσμικές επενδύσεις, digital marketing, καινοτόμα προϊόντα).

12:00- 21:00- «Explore Greek flavors with Yoleni’s producers»
Ένα διαφορετικό workshop από 4 παραγωγούς, με παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες προϊόντων, σε διαφορετικές ώρες μέσα στην ημέρα. θα λάβουν χώρα γευσιγνωσίες εκλεκτών, ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων και κρασιών. Οι γευσιγνωσίες και τα σεμινάρια που αφορούν σε αυτές είναι δωρεάν.

Δείτε επίσης

Όταν το εστιατόριο συνάντησε το παντοπωλείο

Ενας πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας στην καρδιά της Αθήνας

Φάρμα Μπράλου: Το νέο κρεοπωλείο – εστιατόριο της Αθήνας

info
Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι, www.yolenis.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr