Τις προσεχείς Κυριακές κάτι… “βρώμικο” ετοιμάζεται στο “Garage” δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση, αλλά και πολλών guest chefs με το street food εδώ να έχει την τιμητική του.

Μπορεί να έχει αναλάβει την κουζίνα των Kiku στο Κολωνάκι και το Ψυχικό παίζοντας με γεύσεις ιαπωνο – περουβιανού χαρακτήρα, όμως εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Κατριβέσης έχει και την επιμέλεια του μενού του bar «Garage» στην Ηλιούπολη. Εδώ, το στυλ είναι σαφώς πιο χαλαρό με τις προτάσεις του Δημήτρη να κινούνται στο χώρο του street food. Αυτό ακριβώς είναι και το πεδίο που θα δίνουν τη δική τους μάχη τις Κυριακές, που ακολουθούν, o Δημήτρης και οι φιλοξενούμενοι chefs, που θα εναλάσσονται κάθε εβδομάδα.

burger

Το ξεκίνημα του event γίνεται αυτή την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου. Στην πρώτη μάχη, που ξεκινά από τη μία το μεσημέρι και θα διαρκέσει ως τις πέντε το απόγευμα, ο Δημήτρης και οι Alex και J, όπως συστήνονται, θα προτείνουν στους θαμώνες δύο διαφορετικά street brunch menus. Φυσικά από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα cocktails, ενώ το street σκηνικό συμπληρώνουν μουσικές που θα παίζουν δυνατά αλλά και tattoo artists.

To street brunch του Δημήτρη Κατριβέση
Double dirty potatoes
Αβγά με στάκα
Κουβανέζικο χοτ ντογκ

Το street brunch των “Resident chefs” Alex και J
Αβγά με τσορίθο
Ντόνατ μπέργκερ με χαλαπένιο και αβοκάντο
Oreo τσούρος με ντούλτσε ντε λέτσε

info
14 Φεβρουαρίου, Garage, Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9945603. Ώρες: 13.00-17.00. Κόστος: 15 ευρώ/άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr