Σε γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκε ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ, με μία ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy.

Οι 10 φιναλίστ έβαλαν όλο τους το κέφι και «ζαχαρόπλασαν» τα πιο νόστιμα, σπιτικά γλυκά με τα αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Την εκδήλωση παρουσίασε η Νόνη Δούνια ενώ κριτές των ευφάνταστων δημιουργιών των συμμετεχόντων ήταν η συνεργάτιδα του Olive και αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και η Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ.

Photo2

Από τις πραγματικά καταπληκτικές ιδέες και συνταγές ξεχώρισαν η τούρτα «Black Forest» της Κωνσταντίνας Μπαουστάνου που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, το «προφιτερολέιγ» της Ευαγγελίας Χαντζή (2η θέση) και η «εύκολη τάρτα σοκολάτας χωρίς ψήσιμο» της Κατερίνας Θεολόγου (3η θέση). Οι τρεις πρώτες νικήτριες βραβεύτηκαν με έπαθλο 1.000 ευρώ η καθεμία, ενώ οι υπόλοιπες 7 διαγωνιζόμενες έλαβαν από 400 ευρώ.

Photo3

Η πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε» είναι ένα «γλυκό κίνημα» που στόχο έχει να εμπνεύσει το κοινό για το πώς μπορεί να αξιοποιεί τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα σε συνδυασμό με άλλα απλά υλικά, προσφέροντας στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία.

Photo1

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Το «Ζαχαροπλάθουμε» θα συνεχίσει το δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε φέτος και εμείς στη ΓΙΩΤΗΣ θα εξακολουθήσουμε να ετοιμάζουμε για εσάς ωραίες, πρωτότυπες ιδέες και δράσεις, όπως αυτή. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, όπως κάνουμε εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια».

info
www.jotis-zacharoplathoume.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr