Τα εστιατόρια Nice n Εasy στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, τιμούν κάθε Πέμπτη την ελληνική κουζίνα, με ειδικά αφιερώματα σε πιάτα κάθε τόπου. Τον Νοέμβριο, λοιπόν, στο επίκεντρο βρίσκεται η Ήπειρος.

ellinika-2

Θρυλική πίτα μπλατσάρα Ιωαννίνων, βλάχικη κοτόπιτα Μετσόβου, κεφτέδες φούρνου με κρεμμύδια και πράσα, μυδοπίλαφο Πρεβέζης, κατσικάκι με ρύζι στη γάστρα και χοιρινό ρολό γεμιστό με καπνιστό τυρί Βερμίου σε αλμυρά κόλλυβα με μανιτάρια, είναι μερικές μόνο από τις ηπειρώτικες σπεσιαλιτέ που βρίσκουμε στο μενού. Μένοντας πιστοί στην παράδοσή τους, τα πιάτα φτιάχνονται με αγνά προϊόντα και από τοπικούς παραγωγούς. Μάλιστα, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, όσοι βρεθούν στα δύο εστιατόρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτά τα νόστιμα πιάτα φτιαγμένα με τα περίφημα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, όπως γιαούρτι, αιγοπρόβειο και αγελαδινό βούτυρο, ανθότυρο, φέτα, πρόβεια γραβιέρα, ξηρή μυζήθρα και χαλούμι.

ellinika-3

Μόνη εξαίρεση στις καθιερωμένες θεματικές Πέμπτες, η τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, όταν γιορτάζεται η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day), που τα τελευταία χρόνια την τιμάμε και στη χώρα μας, από κάποια εστιατόρια τουλάχιστον που σερβίρουν ειδικό μενού εκείνη τη μέρα. Έτσι και τα εστιατόρια Νice n Εasy, μας καλούν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου να απολαύσουμε ένα κλασικό Thanksgiving μενού με βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με τραγανό προσούτο, ψητή γαλοπούλα (που αν το επιθυμείτε και την παραγγείλετε μπορεί να έρθει και ολόκληρη) με βελούδινο πουρέ γλυκοπατάτας, λαχανάκια Βρυξελλών με τραγανό μπέικον, γέμιση από κάστανα και κράνα σε σάλτσα ψητού και για το τέλος, μηλόπιτα με παγωτό. Κόστος για το Thanksgiving μενού: € 27 / άτομο.

info
Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617201 / Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8082014.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr