Στις 15 Απριλίου, το ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για οινόφιλους, όπου τα ροζέ κρασιά έχουν τον πρώτο λόγο.

Η Wine Plus, ανταποκρινόμενη στην αναγνωρισμένη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των ροζέ κρασιών, διοργανώνει ως ανοιξιάτικο παράλληλο event του Χάρτη των Γεύσεων, μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki – Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών απευθύνεται στους επαγγελματίες και τους οινόφιλους καταναλωτές και είναι ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής, δηλαδή οι επισκέπτες σερβίρουν μόνοι τους και δοκιμάζουν όλα τα ροζέ κρασιά που επιθυμούν. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί βρίσκονται τυπωμένες, δίπλα στη φιάλη του. Από αχνορόδινα, έως σομόν και τριανταφυλλένια, ροζέ κρασιά κάθε χρωματικής/αρωματικής/γευστικής απόχρωσης, από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας και ορισμένα του εξωτερικού, θα περιμένουν τους επισκέπτες. Ανάμεσα τους εκπρόσωποι των κυριότερων ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων και ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ξένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.

Στο Wine Plus Wine School προτείνονται δωρεάν, 20λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στην παραγωγή και τη γευστική δοκιμή των ροζέ κρασιών, στο Θέατρο Γεύσης θα σερβιριστούν εδέσματα που αναδεικνύουν την αρμονία ροζέ κρασιών και εδεσμάτων ενώ στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση φιαλών ροζέ magnum. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

info
15 Απριλίου 2019, ξενοδοχείο Makedonia Palace
14.00 – 16.00 επαγγελματίες, είσοδος με πρόσκληση
16:00 – 21.00 καταναλωτές, είσοδος με εισιτήριο
www.wineplus.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr