Από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου, το Bar Engage – Αγκαζέ στη Λάρισα προσκαλεί για τρίτη χρονιά αναγνωρισμένους bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό με guest bartendings και special events, δημιουργώντας συναρπαστική φεστιβαλική ατμόσφαιρα που απλώνεται σ’ όλη την πόλη.

IMG_6146

Με άξονα πάντα τη φιλοξενία, την εξωστρέφεια, τη δημιουργία δεσμών και την ανταλλαγή απόψεων, το Bar Engage – Αγκαζέ συνεχίζει να πρωτοπορεί συνδέοντας τις διεθνείς τάσεις του bartending με τον τοπικό γαστρονομικό, ιστορικό και τουριστικό πλούτο. Από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου 2018, guest bartendings, pop up bars, parties, σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες και masterclasses θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ό,τι καινούργιο και πρωτοποριακό συμβαίνει στην Ελλάδα και διεθνώς στη σκηνή του cocktail και του καλού ποτού.

IMG_7120

Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούνται:

Από τη Γαλλία: Nicolas Goradesky (Bisou, Παρίσι), Aron Farkas (Les Grands Verres, Παρίσι), Emily Reynolds (Little Red Door, Παρίσι), Margot Lecarpentier (Combat, Παρίσι), Simon Chollet (Symbiose, Μπορντό), Romain Dormegnie (Le Parfum, Μονπελιέ)
Από τη Μεγάλη Βρετανία: Michiel Carteus (Bar Termini, Λονδίνο), Emilio Di Salvo (Artesian, Λονδίνο), Daniel Schofield (Coupette, Λονδίνο)
Από την Ισπανία: Matias Iriarte Turnes (Ginbo, Μαγιόρκα), Moe Aljaff (Two Schmucks, Βαρκελώνη)
από την Κύπρο: Κωνσταντίνος Καζέλης, Αντρέας Σανιδιώτης, Αντρέας Μακρής (Lost + Found Drinkery, Λευκωσία)
από την Ιταλία: Francesco Bonazzi (Mag Cafe, Μιλάνο), Davide Fornasiero (Brand Ambassador της Gruppo Campari)
Από τη Γερμανία: Armin Azadpour (Hunky Dory, Φρανκφούρτη)

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι καλεσµένοι από το εξωτερικό θα περιηγηθούν σε σπουδαία αξιοθέατα της περιοχής, ενώ θα επισκεφθούν οινοποιεία, αποστακτήρια και τοπικούς συνεταιρισµούς για γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγει η περιοχή, καθώς και τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιµοποιούνται για την παραγωγή τους, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά και τη γαστρονομική παράδοση της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Al

Τα ελληνικά bars που θα συμμετέχουν στα parties έναρξης και λήξης και σε after parties είναι τα εξής: από την Αθήνα τα The Clumsies, Baba Au Rum, Mr. Peacock, 42.Barstronomy, Odori, Noel, Upupa Epops, Borsalino και A For Athens, από τη Θεσσαλονίκη τα Cin Cin και Vogatsikou 3, από την Καρδίτσα τα Cadillac Records και Charlot, από τα Ιωάννινα τα Blue Gin και Spitaki, καθώς και τα Pallas (Χανιά), Cube (Βόλος) και Kouchico (Σύρος). Στο ειδικό forum που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Bar Engage θα κάνουν παρουσιάσεις και ομιλίες με ευρύτερου ενδιαφέροντος πρωτότυπα θέματα οι: Sullivan Doh (Le Syndicat, La Commune), Λέλος Γεωργόπουλος (The Clumsies, Theory, Odori), οι influencers Edvinas «Eddie» Rudzinskas και Danil Nevsky (Cocktails For You), o rum expert Dean Callan, η Margot Lecarpentier (Combat), ο Ντίνος Κωνσταντινίδης (Lost + Found Drinkery) και ο Γιάννης Κοροβέσης (Borsalino).

Το Bar Engage – Αγκαζέ είναι μια πρωτότυπη και μοναδική για τα δεδομένα της ελληνικής περιφέρειας διοργάνωση που ξεκίνησε το 2016 από μια ιδέα των ανθρώπων του Kubrick – Pure Social Club, του λαρισαϊκού bar που πρωταγωνιστεί στην ελληνική σκηνή του cocktail, του Στέφανου Δραγανιδάκη και του Λαρισαίου Άρη Μακρή, bar manager στο παρισινό Le Syndicat.

info
http://www.bar-engage.gr

Δείτε επίσης
Engage – Αγκαζέ 2: Διεθνείς bartenders στη Λάρισα!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr