Την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 20:30 το εστιατόριο Paradiso θα φιλοξενήσει τρεις παραγωγούς από τη Θεσσαλία, μία από τις πιο ανερχόμενες οινικά περιοχές της χώρας. Μικρές παραγωγές συχνά σε υψόμετρα άνω των 500 μέτρων, boutique οικογενειακά οινοποιεία και η διάθεση να ξεχωρίσουν χαρακτηρίζει και τους τρεις οινοπαραγωγούς.

Ο Ευριπίδης Κατσαρός (Κτήμα Κατσαρού), ο Θάνος Ντούγκος (Κτήμα Ντούγκου) και ο Χρήστος Ζαφειράκης (Κτήμα Ζαφειράκη) έρχονται στην παρέα των Wine Commanders για να παρουσιάσουν νέες κυκλοφορίες μαζί με ακυκλοφόρητες χρονιές, σπάνιες ετικέτες, πειραματικά αλλά και ιστορικά κρασιά καθώς και παλαιωμένα αποστάγματα.

Τα κρασιά που πρωταγωνιστούν στην οινική βραδιά είναι:
1. Μαλαγουζιά 2013 Κτήμα Ζαφειράκη
2. Μεθ’Υμών Ακακία 2013 Κτήμα Ντούγκου
3. Chardonnay 2000 Κτήμα Κατασαρού
4. Λημνιώνα Ροζέ (εμπορική κυκλοφορία μόνο στις ΗΠΑ) Κτήμα Ζαφειράκη
5. Λημνιώνα 2009(τελευταίες φιάλες) Κτήμα Ζαφειράκη
6. Μεθυστάνες 2007 Κτήμα Ντούγκου
7. Κτήμα Κατσαρού 2010 (η πρώτη χρονιά με άγριες ζύμες. Κυκλοφορία μέσα στο 2015)
8. (Σερβίρεται τυφλά) Κτήμα Ντούγκου
9. Κτήμα Κατσαρού 2000
10. (Σερβίρεται τυφλά) Κτήμα Κατσαρού ιστορική χρονιά
11. Λιαστή Ραψάνη-πειραματικός οίνος Κτήμα Ντούγκου
12. Απόσταγμα 12 ετών Ζαφειράκη
Πληροφορίες: Τιμή 30 ευρώ το άτομο.

Paradiso Restaurant Αποστολοπούλου 58, Χαλάνδρι, Κρατήσεις: 2106722290 & 210 6748667

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr