Σίγουρα έχεις ακούσει να μιλούν για το νέο, εκπληκτικό βιβλίο της Νίκης Μηταρέα “Με κρασί και Ελληνικά”. Τώρα που γίνεται και η παρουσίαση του, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και την ίδια από κοντά.

Η δημοσιογράφος γεύσης Νίκη Μηταρέα ξέρει τα πάντα για το κρασί και ξέρει και πώς να μαγειρεύει θεϊκά με κρασί. Έβαλε λοιπόν τις πολύτιμες γνώσεις της και τα μυστικά της σε ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου και το οποίο θα σου δώσει πολλές και νόστιμες ιδέες που θα απολαύσεις με τους αγαπημένους σου.

BIBLIO MITAREA1

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου γίνεται η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (αίθουσα Golden AB) στις 19:00 και κανένας λάτρης του οίνου δεν πρέπει να τη χάσει. Στην παρουσίαση, που συντονίζει ο δημοσιογράφος οίνου και διευθυντής της εταιρείας Vinetum Ντίνος Στεργίδης, μιλούν 6 άνθρωποι που γνωρίζουν καλά και τα του κρασιού και την αγάπη που του έχει η Νίκη Μηταρέα.

Οι οινοποιοί Γιώργος Σκούρας και Στέλιος Μπουτάρης, ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ο διευθυντής της εφημερίδας LIFO Μιχάλης Μιχαήλ και οι σεφ-συγγραφείς Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ανδρέας Λαγός.

Από την παρουσίαση του βιβλίου δεν γίνεται να λείψουν φυσικά τα κρασιά. Οι παριστάμενοι, λοιπόν, θα απολαύσουν εκλεκτά κρασιά από τους: Κτήμα Σκούρα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Σεμέλη Οινοποιητική, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη και Οινοποιείο Παπαγιαννάκος.

info
Δευτέρα 30 Μαρτίου, Grande Bretagne (αίθουσα Golden AB), Βασιλέως Γεωργίου Α’, Σύνταγμα, τηλ. 210 3330000.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr