Για δεύτερη χρονιά, το Ζάππειο Μέγαρο φιλοξενεί την έκθεση της Qualita Unica, που θα λάβει χώρα 7-10 Φεβρουαρίου 2020.

Η Qualita Unica είναι μια ξεχωριστή μονάδα παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας καφέ espresso.
Τα premium blends της Qualita Unica σχεδιάζονται αποκλειστικά από ποικιλίες Arabica και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία Espresso. Απευθύνονται σε επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης που αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο καφέ με την δική τους υπογραφή.

Βασιζόμενη σε custom made concepts για εξειδικευμένα σημεία καφέ, η εταιρία σχεδιάζει προσεκτικά κάθε βήμα που αφορά την παραγωγή, το blend και το ψήσιμο του καφέ, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Μέσα σε ένα τετραήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο στον κόσμο του καφέ, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας καφέ και να ανακαλύψουν γεύσεις εξαιρετικών συνταγών από ποικιλίες Arabica, μέσα σε ένα κλίμα όπου η τέχνη συναντά το επιστημονικό υπόβαθρο της παραγωγής και επεξεργασίας του καφέ. Ο χώρος θα κοσμείται εικαστικά από μοναδικά σχεδιασμένα εκθέματα που αναπαριστούν ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης του καφέ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κορυφαίοι επιστήμονες θα μοιραστούν τις γνώσεις τους καθώς και τα αποτελέσματα των ερευνών τους σε σχέση με το Brewing και το Roasting.

Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν περισσότερα για τις διαδικασίες που επηρεάζουν τη γεύση καθώς και να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις του specialty coffee. H έκθεση αφορά αυστηρά επαγγελματίες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr