Το «Canaves Oia Epitome», το νέο ξενοδοχείο του ομίλου ξενοδοχείων «Canaves Oia», που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες, υποδέχεται στις 6 Αυγούστου τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου σε ένα «four hands» δείπνο με τον Executive chef του ξενοδοχείου Τάσο Στεφάτο.

Οι καλοκαιρινοί γαστρονομικοί διάλογοι μεταξύ των σεφ στις κουζίνες των εστιατορίων των νησιώτικων κυρίως προορισμών είναι στο αποκορύφωμά τους. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα επερχόμενη συνάντηση είναι αυτή του Θοδωρή Παπανικολάου και του Τάσου Στεφάτου δύο σεφ με ηχηρή παρουσία στον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη. Θυμίζουμε ότι η γαστρονομική γραφή και των δύο έχει ξεχωρίσει με τον πρώτο να βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο νεοαφιχθέν «Parla» της Κηφισιάς. Το μαγειρικό στυλ των σεφ χαρακτηρίζεται από άρτια τεχνική, δημιουργικότητα και γευστική φινέτσα οπότε η σύμπραξή τους αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.

Μενού

Amuse bouche
Ταρτάρ σκορπίνα, κακαβιά

Sourdough Bread
Προζυμένιο ψωμί, αβγοτάραχο με βούτυρο ελληνικού καφέ

Crab Cocktail
Βασιλικό καβούρι, πίκλα κατσούνι, αγγούρι και τζιν

Dry Aged Scallops
Χτένια, λάχανο, γρανίτα από φύκια

Sorry Nemo
Μπαρμπούνι, σουπιά, αβγολέμονο αχινού

Capon
Δέρμα γαρίδας, ντολμαδάκια μυδοπίλαφο

Sea Bass
Κρούστα ψωμιού, κρέμα φασολάδας, ταραμοσαλάτα, χαβιάρι Ossetra

Pre dessert

Summer memories
Γεύσεις και υφές από λεμόνι

info
6 Αυγούστου, 8 μμ, Ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome, Αμμούδι Οίας, Σαντορίνη
Τιμή Μενού: 130 Ευρώ
Wine Pairing (προαιρετικά): 60 Ευρώ
Μόνο με κράτηση στο τηλ.: 22860 72499

Φωτογραφίες: Χρήστος Δράζος

Δείτε επίσης
Οι σεφ των διακοπών μας: Αλλαγές στις κουζίνες των νησιών

Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς για μια βραδιά στο Petra Restaurant (Σαντορίνη)

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr