Δυναμική ήταν η παρουσία της ΓΙΩΤΗΣ στην ANUGA 2019 – στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η ΓΙΩΤΗΣ υποδέχθηκε στο περίπτερό της πλήθος επισκεπτών, δίνοντας έμφαση στην προβολή της νέας της σειράς έτοιμων μιγμάτων ΓΙΩΤΗΣ «1· 2· Bake!». Επιπλέον, άλλες κατηγορίες που προβλήθηκαν είναι η σειρά Sweet & Balance, οι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, τα προϊόντα ΗΕΜΟ και Caotonic, η σειρά Τούρτες – Γλυκά, αλλά και τα επιδόρπια Στιγμιαίας παρασκευής ΓΙΩΤΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συμμετοχή της ΓΙΩΤΗΣ στην έκθεση έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της σε υπάρχουσες και νέες αγορές. Σημαντικό είναι το γεγονός, πως η εξαγωγική δραστηριότητα της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε αυξάνεται κάθε χρόνο, καλύπτοντας περισσότερους από 25 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους. Στόχος της εταιρείας με αυτές τις δραστηριότητες είναι η λειτουργική τελειότητα και η στενή σχέση με τους καταναλωτές κάτι, που επιτυγχάνεται και με την προσαρμογή των προϊόντων της στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες κάθε χώρας.

Aνακαλύψτε περισσότερα στο www.jotis.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr