Κάθε εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να επισκεφθεί κάποιος την Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα τα Χριστούγεννα, που η πόλη φορά τα γιορτινά της, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να ταξιδέψουμε βόρεια. Όσο για τα ρεβεγιόν, τα εστιατόρια Da Vinci και Dome Restaurant του ξενοδοχείου Nikopolis, έχουν προτάσεις που θα λατρέψετε.

dome

Την παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν, στο Da Vinci σερβίρεται ένα μενού 5 δημιουργικών πιάτων, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής (κόστος: 75€ / άτομο, χωρίς τα ποτά. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν και έως 12 ετών 35€). Παράλληλα, στο Dome Restaurant σερβίρεται μενού 5 πιάτων υψηλών γαστρονομικών απολαύσεων, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής με DJ (κόστος: 90€ / άτομο, χωρίς τα ποτά). Ώρα προσέλευσης και για τα δύο στις 21:30.

DA-VINCI

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς πάλι, το Da Vinci υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο δείπνο 6 πιάτων, που απολαμβάνετε ακούγοντας ζωντανή μουσική (κόστος: 100€ / άτομο, χωρίς τα ποτά. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν και έως 12 ετών 40€). Το Dome Restaurant από την άλλη το γιορτάζει με λαμπερό δείπνο με μενού επιλογής υπό τους ήχους μουσικής με DJ (κόστος: 120€ / άτομο, χωρίς τα ποτά). Ώρα προσέλευσης και για τα δύο στις 21:30.

image001

Για brunch στο Nikopolis
Τα brunch έχουν γίνει αγαπημένη μας συνήθεια και η ημέρα των Χριστουγέννων, όπως και η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανικές για μεσημεριανή έξοδο με νόστιμες προτάσεις. Το εστιατόριο Da Vinci οργανώνει και για τις δύο αυτές μέρες γιορτινό μπουφέ. Στα συν και η καλή ζωντανή εορταστική μουσική! Κόστος: 60€ / άτομο, χωρίς τα ποτά. Ώρες: 13:30-17:00.

info
Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θέρμη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 401000.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr