Το εστιατόριο Μάνη Μάνη της Μακρυγιάννη προτείνει και για τις γιορτές μανιάτικες σπεσιαλιτέ σε ελεύθερη απόδοση ή αλλιώς ελληνικά πιάτα με μανιάτικα υλικά και δημιουργική διάθεση.

Ο Αλέξανδρος Φουρούλης με την ομάδα του σχεδίασαν για τα ρεβεγιόν των εορτών ένα δημιουργικό μενού πέντε πιάτων συνδυάζοντας την αγάπη για τη Μάνη με αυτή για τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων. Από τα κυρίως, το κοκοράκι με γέμιση από κάστανα συνοδευόμενο από πουρέ γλυκοπατάτας και πατατούλες αρωματισμένες με φρέσκα βότανα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση ενώ το «πρωτοεμφανιζόμενο» παραδοσιακό μανιάτικο γλυκό, οι δίπλες, σε μοντέρνα εκτέλεση με κρέμα μελιού και πούδρα από μελομακάρονα θα κλείσει γλυκά τη γιορτινή σας έξοδο.

MANHMANH

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ποτήρι Αφρώδους Οίνου
Βελουτέ κολοκύθας με γιαούρτι και ξινοτύρι
Ανάμεικτη σαλάτα με παντζάρια και φλοίδες κεφαλογραβιέρας, λουσμένα με vinaigrette εσπεριδοειδών
Μαύρο ραβιόλι με θαλασσινά σε σάλτσα οστρακοειδών
Κοκοράκι ψημένο σε κενό αέρος γεμιστό με κάστανα, πουρέ γλυκοπατάτας και πατατούλες αρωματισμένες με φρέσκα βότανα
Σπιτικές δίπλες με κρέμα μελιού και πούδρα από μελομακάρονα
€40 / άτομο

info
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ: 210 9218180 , www.manimani.com.gr
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 14:00-23:00, Κυριακή 13:00-18:00. Ανήμερα Χριστουγέννων το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό μόνο το μεσημέρι. Ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα είναι κλειστό.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr