Από τότε που ανέλαβε την κουζίνα του Όμικρον ο Κερκυραίος σεφ Μίλτος Αρμένης, τα πιάτα πλημμύρισαν γεύσεις και αρώματα του Ιονίου, ενώ και οι «κερκυραϊκές συμμαχίες» που οργανώνουν με guest chefs από την Κέρκυρα, δίνουν ξεκάθαρα το γαστρονομικό στίγμα του νησιού των Φαιάκων.

ommkm

tsaisias

Στη δεύτερη καθαρά κερκυραϊκή βραδιά λοιπόν, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ο Μίλτος Αρμένης υποδέχεται τον Κερκυραίο μάγειρα Σπύρο Αυθίνο, για μία γαστρονομική συνάντηση όπου η παράδοση του νησιού συνομιλεί με τις σύγχρονες fusion επιρροές, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς.

omikron

Θέλετε να πάρετε μία γεύση; Το σπέσιαλ μενού περιλαμβάνει μανέστρα κολοπίμπιρι, κερκυραϊκό σαβόρο με υφές σταφίδας και παστέλι δενδρολίβανο, μυλοκόπι στα πράσα και χόρτα τσιγαριαστά, σορμπέ τσιτσιμπύρας, μοσχάρι σοφρίτο και κονφί ουράς με πουρέ μαϊντανόριζας, μόκα παλαιού τύπου και μινιαρντίζ των σεφ. Κόστος: €37 / άτομο.

info
Όμικρον, Δρόσου 1 & Αίγλης, Κηφισιά, τηλ. 210 6202475.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr