Από σήμερα και για δέκα ολόκληρες μέρες η κυπριακή γαστρονομία έχει την τιμητική της. Πού; Στο εστιατόριο Βυζαντινό στο ισόγειο του Χίλτον.

Στο πλαίσιο ενός εκτενούς αφιερώματος στις κυπριακές γεύσεις, ο executive chef του Χίλτον, Κώστας Αθανασίου, σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου, Στέλιο Στυλιανού, ετοιμάζουν μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές γεύσεις της Μεγαλονήσου που θα εναλλάσσονται καθημερινά.

Byzantine_IMG_3513

Ραβιόλες με μαστιχωτό χαλούμι, σεφταλιές, βαζάνια, ταβάς λευκαρίτικος, αφέλια, κούπες, πατάτες αντιναχτές και πιλάφι με ποσυρτή είναι μερικά μόνο από τα τουλάχιστον 50 παραδοσιακά πιάτα που θα μας μαγειρεύουν καθημερινά. Όσο για τα γλυκά; Δοκιμάστε κυπριακό χαλβά, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί και «δάχτυλα κυριών» και δεν θα χάσετε.

Σημειώστε ότι για κάθε κατανάλωση αξίας 40 ευρώ έχετε και μια θέση δωρεάν στο πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου.

d8hilton01

Info
16 – 25 Οκτωβρίου στο εστατόριο Βυζαντινό, Hilton, Αθήνα, τηλ. 210 7281400. Τιμή μπουφέ: 38 ευρώ/άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr