Θέλετε να μάθετε τα πάντα για το sushi, από το φιλετάρισμα των ψαριών, μέχρι την παρασκευή των αγαπημένων σας rolls και άλλα πολλά; Το sushi academy διοργανώνει ένα διήμερο σεμινάριο, που θα σας κάνει master στο είδος.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, μπορείτε να μάθετε όλα τα μυστικά προετοιμασίας και παρασκευής του, καλύπτοντας μέσα σε δυο ημέρες σε 10 διδακτικές ώρες.

Τι θα διδαχθείτε; Χρήση μαχαιριών, επεξεργασία άσπρου ρυζιού, κόψιμο ρυζιού και συντήρηση κατά την διάρκεια της παρασκευής, κοπή λαχανικών, φιλεταρισμα ψαριών, διαχείριση σολομού, ταξινόμηση, παρασκευή tartar, πλάγιες και κάθετες κοπές. Παράλληλα, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε Hosomaki, Futomaki, Uramaki, Nigiri, Sashimi, Temaki και Gunkan, ενώ θα γίνει και αναφορά και δοκιμή Ιαπωνικών ποτών.

Για να ξέρετε, στον χώρο του σεμιναρίου προσέρχεστε χωρίς καμία προετοιμασία, καθώς εκεί παρέχονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία, οι πρώτες ύλες και ο εξοπλισμός. Όσα θα παρασκευαστούν στο σεμινάριο, εννοείται ότι θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχουν και διαλείμματα για ένα δροσιστικό ποτό.

Σημειώστε ότι καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι αυτό αν ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να βιαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

info
13 – 14 Οκτωβρίου, sushi academy seminar, τηλέφωνο κρατήσεων 6907439998, www.sushiacademy.gr
Ώρες διεξαγωγής 2:00-7:00 & 12-6:00. Κόστος συμμετοχής: 380€ και με την εγγραφή 2 υποψηφίων 320€.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr