Ο καλοκαιρινός «πυρετός» των φεστιβάλ γαστρονομικού ενδιαφέροντος ανά την Ελλάδα συνεχίζεται με μία ακόμη ξεχωριστή φιλανθρωπική πρωτοβουλία που πραγματοποιείται στο Treehouse, το γκουρμέ εστιατόριο του Ekies All Senses Resort, για το ίδρυμα «Αγία Βερονίκη- Σπίτι Στοργής».

Ekies_C4A8327
Το «δεντρόσπιτο» του Ekies All Senses Resort

Το φεστιβάλ διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τα δύο πρώτα του Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή τριών καταξιωμένων Ελλήνων σεφ, προσκεκλημένων του Ekies All Senses Resort και του σεφ Δημήτρη Παμπόρη, που αναλαμβάνουν να μυήσουν στις κουζίνες τους τους θαμώνες της κάθε βραδιάς.

chefs
Από αριστερά προς τα δεξιά: Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος, Δημήτρης Δημητριάδης

Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος από το Kastri Bistro, στις 27 και 28 Αυγούστου, ενώ η σκυτάλη παραδίδεται στον Αθηναγόρα Κωστάκο από το μυκονιάτικο Bill&Coo, που θα βρεθεί στην κουζίνα του Ekies στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Τις γευστικές εκδηλώσεις του «Cooking for charity» θα κλείσει το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Δημητριάδης από το δημοφιλές Artisanal της Κηφισιάς.

Μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος «Αγία Βερονίκη- Σπίτι Στοργής» που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής.

info
http://ekies.gr/

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr