Το Noel εγκαινιάζει μια σειρά από guest chef εμφανίσεις με το διακεκριμένο Δημήτρη Δημητριάδη, σεφ του Artisanal στη Κηφισιά, να κάνει… ποδαρικό στις 3 Μαΐου.

Ο πέντε φορές βραβευμένος σεφ με «Χρυσό Σκούφο», θα αναλάβει για μια βραδιά την κουζίνα του Noel δημιουργώντας ένα μενού ειδικά για τους θαμώνες του.

Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, την οποία και εξελίσσει διαρκώς, ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι, τα τελευταία δυο χρόνια, σεφ του Artisanal, ενώ στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνονται μοναδικές συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως τα Cibus, Hytra και Nabucco, ενώ έχει περάσει και από το εμβληματικό «Noma» της Δανίας που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το μενού της βραδιάς

3-5-MENU

info
Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6989916592, καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Τιμή μενού: 50€/άτομο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr