Την Κυριακή 2 Απριλίου ο ταλαντούχος σεφ Άγγελος Μπακόπουλος φιλοξενείται στην κουζίνα του Γιώργου Γεράρδου όπου θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού 5 πιάτων.

Τα πιάτα που θα παρουσιάσει ο executive chef του «Doryssa Seaside Resort», ιστορικού ξενοδοχείου του νησιού του Πυθαγόρα, έχουν κατά βάση ελληνικό χαρακτήρα ενώ η συνολική ταυτότητα του μενού βασίζεται στο μοτίβο της δημιουργικής παρουσίασης πιάτων μαγειρεμένων με μοντέρνες τεχνικές. Ξεκινώντας, ο σεφ δίνει μια αντιπροσωπευτική γεύση Ελλάδας με ένα καλωσόρισμα με ταραμά, τυρί Σαν Μιχάλη, αβγά ρέγγας, πιτάκι και μανιτάρια του δάσους. Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει η κακαβιά που σερβίρεται ως πρώτο πιάτο ενώ ως δεύτερο πιάτο ακολουθούν χτένια με αγγινάρα, καφέ και μοσχολέμονο. Το χοιρινό με σιτάρι, χουρμά, καρότο, τρούφα και yuzu είναι η επιλογή του σεφ για κυρίως ενώ τον επίλογο γράφει ένα ρυζόγαλο με κουραμπιέ και μάνγκο πασπαλισμένο με κανέλα.

info
Πλατεία Αγίου Δημητρίου 17, Κηφισιά, τηλ. 211 4087758

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr