Εν συνεχεία της συνεργασίας του Μιχάλη Νουρλόγλου με βραβευμένους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας, στην κουζίνα του Première, στις 24 Μαρτίου, φιλοξενείται ένας ακόμα σεφ με ενδιαφέρουσα γαστρονομική γραφή, ο Τάσος Στεφάτος.

O Τάσος Στεφάτος έχει μαθητεύσει σε μεγάλα εστιατόρια του εξωτερικού όπως το «Vendome» στη Γερμανία, το «Martin Berasategui» στην Ισπανία και το «Atera στη Νέα Υόρκη, ενώ, στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με αξιόλογα εστιατόρια όπως η Σπονδή (2 αστέρια Michelin), η Hytra (1 αστέρι Michelin), η Galazia Hytra (1 αστέρι Michelin), το Botrinis (1 αστέρι Michelin), το «All Senses Gastronomy» κ.ά . Πλέον θα τον συναντάμε ως Executive Chef του ξενοδοχείου «Epitome» της Σαντορίνης.

Το μενού της βραδιάς
Καπνιστό χέλι «brandade» με παντζάρι, χρένο, φρούτο του πάθους
και άνηθο τουρσί
Cuvée Julien, Chateau Magneau
Ποικιλία: Sauvignon Blanc, Semillon

«Calamarata» με pesto θαλασσινών και chips από φύκι nori
Δρυός Μαλαγουζιά, Κτήμα Καραδήμου
Ποικιλία: Μαλαγουζιά

Τοπιναμπούρ ψητό με νεροκάρδαμο, αχλάδι, καβουρδισμένο αμύγδαλο και σπιτική πρόβεια coppa
La Gitana, Hidalgo Manzanilla
Ποικιλία: Palomina

Αστακός στο ζωμό του με χαμομήλι
Άσπρος Λαγός, Οινοποιία Δουλουφάκη
Ποικιλία: Βιδιανό

«Μπακαλιάρος με κολοκύθι»
Fume, Κτήμα Καριπίδη (Sauvignon Blanc)
Ποικιλία: Palomina

Ελαφριά mousse τυριού, λεμόνι και παγωτό κακάο – καρύδα
Άνθεμις ΕΕΟΣ Σάμου
Ποικιλία: Μοσχάτο

Σοκολατάκια

info
Athenaeum Intercontinental, Λεωφ. Συγγρού 89-93. Τηλ. 210 920 6777 , €85/ άτομο

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr