Με τα κρασιά του Κτήματος Σπυροπούλου εγκαινιάζει τη φετινή σειρά γευσιγνωσιών οίνου το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά.

Τιμώμενος καλεσμένος στην επίσημη πρώτη αυτής της Πέμπτης, 22 Ιανουαρίου, τα εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Σπυρόπουλου.

Το αφρώδες “Ωδή Πανός”, η νέα ετικέτα Μαντινείας “οι Φρουροί των Αμπελιών”, το υπέροχα ανθικό “Μελιαστό” ροζέ, το ερυθρό “Πορφυρός”, αλλά και ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα από το οινοποιείο Σπυροπούλου συναντούν τα πιάτα του chef Ρενάτο Μεκόλι και εμείς απολαμβάνουμε το πάντρεμα.

Για να πάρετε μια γεύση…ρίξτε μια ματιά στο μενού:

Μενού οινο-γευσιγνωσίας
* Σαλάτα πράσινη με σως εσπεριδοειδών, αρωματικά βότανα, μάνγκο, και τραγανό προσούτο Ευρυτανίας – Συνοδεύεται από: Ωδή Πανός
* Ταραμοσαλάτα: μους λευκού τραχανά με μελάνι σουπιάς, Ταρτάρ σφυρίδα με lime, λεμόνι, wasabi και βότανα – Συνοδεύεται από: Οι Φρουροί των Αμπελιών 2013
* Γεμιστά αλλιώς, risotto με ποικιλία από πιπεριές, τομάτα κονφί, βασιλικό, δυόσμο και φέτα – Συνοδεύεται από: Μελιαστό 2013
* Φιλέτο Charolais, πουρές κίτρινης κολοκύθας, άχυρο πατάτας, πιπεράτη σάλτσα μανιταριών – Συνοδεύεται από: Πορφυρός 2010
* Χαλβάς σιμιγδαλένιος, με κρέμα τυριού και σάλτσα καραμέλας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς – Συνοδεύεται από: Απόσταγμα Σπυρόπουλου

info
Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, Βασίλαινας, Αιτωλικού 72 & Βιτωλίων, Πειραιάς, τηλ. 210 4612457. Κόστος: 35/άτομο.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr