Οι καθιερωμένες καλοκαιρινές wine Wednesdays επιστρέφουν στο Aleria για να κάνουν τις Τετάρτες μας πιο… μεθυστικές.

Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κάθε Τετάρτη στα ποτήρια του εστιατορίου θα παρελαύνουν εκλεκτά κρασιά, τα οποία θα συνοδεύονται από ένα ξεχωριστό menu που ο Γκίκας Ξενάκης θα ετοιμάζει ειδικά για την κάθε βραδιά.

Η ατμοσφαιρική και δροσερή αυλή του Aleria θα φιλοξενήσει συνολικά 40 αξιόλογα κρασιά του ελληνικού αμπελώνα με το εκάστοτε μενού να περιλαμβάνει 4 διαφορετικά ποτήρια κρασί και 4 πιάτα στα 35 ευρώ το άτομο.

Μενού Τετάρτη 10/6/2015

Gris de Noir ’12, Αμπελώνες Αντωνόπουλου
Τ.Ο Αχαΐας, Λευκός, Ξηρός, Μοσχοφίλερο

Σαλάτα κινόα με μαριναρισμένο γαύρο, μαγιονέζα ντομάτας και μαραθόριζα
Κτήμα Κατσαρού ’14
Τ.Ο Κρανιάς, Λευκός, Ξηρός Chardonnay

Νιόκι πατάτας με ρίγανη, κόκορας με δενδρολίβανο, κανθαρέλες, φρέσκο αρακά, κρέμα από κεφαλοτύρι και άρωμα βασιλικού

Ραψάνη Παλαιά Κλήματα ’11, Οινοποιία Ντούγκος
Π.Ο.Π Ραψάνη, Ερυθρός, Ξηρός
Ξινόμαυρο, Κρασάτο, Σταυρωτό

Αρνάκι σιγοψημένο με κρούστα από ελιές, σαλάτα με σπαστούς γίγαντες και τηγανιτό σταμναγκάθι

Μοσχάτο Λήμνου ’13, Κτήμα Χατζηγεωργίου
Π.Ο.Π Λήμνου, οίνος Φυσικός γλυκύς
Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Εκμέκ κανταΐφι
κρέμα αρωματισμένη με τσάι, ψητά βερύκοκα με λουίζα και γρανίτα λεμονόχορτο

info
Τιμή μενού/άτομο: 35 ευρώ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, Αθήνα, τηλ. 210 5222633.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr