Μια διεθνής σειρά από μοναδικές tailor made γαστρονομικές εμπειρίες που φιλοξενούνται μία φορά το μήνα σε κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας ξεκινά την Τρίτη 21 Μαΐου, με την υπογραφή του Taste of Athens. Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνεται στο Birdman, την εναλλακτική γιαπωνέζικη pub του Άρη Βεζενέ.

Εν όψει του Taste of Athens -του μεγαλύτερου γαστρονομικού γεγονότος της χρονιάς- και στα πρότυπα των Taste Festivals, τα δείπνα – εμπειρία θα πραγματοποιηθούν στα εστιατόρια που συμμετέχουν στη φετινή βερσιόν του φεστιβάλ, ο ακριβής αριθμός των οποίων ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Εμπνευσμένο από τοπικά προϊόντα καθώς και παραδόσεις του εξωτερικού, το μενού του Birdman Japanese Pub + Grill συνδυάζει την τέχνη του Japanese Butchery με μεσογειακές οξύτητες, ελαιόλαδο και εποχιακά λαχανικά. Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Chef-Butcher Άρη Βεζενέ και την ομάδα του, ενώ όσοι παρευρεθούν θα μάθουν περισσότερα για κάθε κοπή, φάρμα και πιάτο. Στη συνέχεια, θα δοκιμάσουν το αποκλειστικό μενού 6 πιάτων που ο σεφ έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τη βραδιά συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον πιάτου το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο για εκείνη την νύχτα. Το μενού συνδυάζεται με premium cocktails που υπογράφει ο head bartender Τίτος Καρυπίδης και το World Class Fine Drinking. Το δείπνο σας θα συνοδεύσουν ακούσματα από δίσκους βινυλίου σε πικάπ Technics και αναλογική μουσική από 70 ‘s Afro jazz και hip hop μέχρι soulful disco και funk.

info
Βουλής 35, Αθήνα, τηλ. 210 3212800.
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση ΕΔΩ 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr