Δείπνο με θέα και άποψη προσφέρει το εστιατόριο Première στο Intercontinental με την φωτισμένη όψη της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού σε πρώτο πλάνο.

Ο εξαιρετικός chef Jean-Charles Métayer την Παρασκευή 15 Μαΐου θα προσφέρει ένα εκλεκτό μενού που θα συνοδεύσουν ποιοτικά κρασιά. Μια αυθεντική βραδιά  οινογευσιγνωσίας για τους οινόφιλους.

metayer

Το μενού και τα κρασιά αναλυτικά:
Γαρίδες, χυμός οστρακοειδών, βασιλικός και κρέμα από «πάρσνιπ»
“Παλαιοκάστρα”, Κτήμα Καραδήμου Π.Γ.Ε Πλαγιές Κνημίδος, Ποικιλία Μαλαγουζιά

Σκουμπρί, λευκό κρασί και κρέμα μουστάρδας
“Άσπρος Λαγός”, Κτήμα Δουλουφάκη Π.Γ.Ε Κρήτης, Ποικιλία Βιδιανό

Σολομός με πράσο και «μίσο» σε θυμαρίσιο μπισκότο
“Αδάμαστο”, Οινοποιία Τσάνταλη Π.Γ.Ε Μαρώνεια, Ποικιλία Μαυρούδι

Αρνάκι μαριναρισμένο για 24 ώρες σε άλμη, πούδρα ελιάς,  κέτσαπ παντζαριών και ριζότο από σιτάρι
“Βήσσα”, Κτήμα Καραδήμου Πλαγίες Κνημίδος, Ποικιλία Ξινόμαυρο

Μάγουλα από μοσχαράκι με τραγανή κρούστα σελινόριζας
“Cabernet Sauvignon”, Κτήμα Κοκoτού Π.Γ.Ε Σταμάτα, Ποικιλία Sauvignon

Μακαρόν φουντούκι με μους “dulcey”, φρούτο του πάθους και μήλο
“Μοσχάτο Λήμνου”, Οινοποιία Τσάνταλη Π.Γ.Ε. Λήμνος, Ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας

info
Premiere (ξενοδοχείο Intercontinental), Λεωφ. Συγγρού 89-93, τηλ. 210 9206000. Τιμή: 55 ευρώ/άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr