Για πρώτη φορά οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχία που γνώρισαν πριν λίγες μέρες σε Λάρισα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, έρχονται και στην Αθήνα με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ.

Έτσι, την Παρασκευή, 22 Μαΐου, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ στο  Αεροδρόμιο θα φιλοξενήσει τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως ζυμαρικά, σάλτσες, μπάρες δημητριακών, βότανα, μπαχαρικά, θαλασσινά, κρασί, τσίπουρο και γλυκά, ενώ δύο διάσημοι σεφ θα ετοιμάσουν με αυτά μοναδικές τοπικές γεύσεις.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και να γευτούν εξαιρετικά εδέσματα, που θα ετοιμάσουν την Παρασκευή ο Χριστόφορος Πέσκιας και το Σάββατο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Επίσης, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν κληρωθεί θα μαγειρέψουν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σεφ στα ειδικά διαμορφωμένα “Εργαστήρια Γεύσεων”.

Gefseis topou mas

Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, από το Σάββατο 23 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Αττικής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων «Γεύσεις του Τόπου μας» που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

info
Παρασκευή 22/5/15: 10:30 έως 20:00 & Σάββατο 23/5/15: 10:30 έως 18:30. Περισσότερα στο: http://geuseistoutopoumas.gr

Δες εδώ το trailer της εκδήλωσης:

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr