Ότι η 2η Gourmet Olive Exhibition αναμένεται να μας εκπλήξει ακόμη περισσότερο από την περυσινή, πρώτη διοργάνωση το περιμέναμε. Ωστόσο, μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, καταλάβαμε ότι τελικά κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη Θεσσαλονίκη τον Μάιο!

Πέρα από την ανεύρεση και έκθεση εξαιρετικών ελαιολάδων, ελιάς, προϊόντων delicatessen, καθώς και προϊόντων προσωπικής περιποίησης βασισμένα στα βρώσιμα υλικά, η έκθεση έχει φτιάξει και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα ειδικά επιλεγμένων διαδραστικών παράλληλων εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες οι επισκέπτες θα μπορούν να τα γνωρίσει ακόμη καλύτερα όλα αυτά και κυρίως να τα γευθούν!

2ndGODE_1

Το τριήμερο 5-7 Μαΐου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ημερίδες, σεμινάρια, μαγειρικές επιδείξεις από γνωστούς σεφ και ζαχαροπλάστες, καθώς και Masterclasses γευσιγνωσίας με θέματα όπως προϊόντα που ταξιδεύουν, εντοπιότητα, Μακεδονική γη, καινοτόμες εφαρμογές και χορτοφαγική διατροφή. Μάλιστα, οι δύο σπουδαίες κυρίες του Olive, Ιωάννα Σταμούλου και Ελένη Ψυχούλη, θα βρεθούν στην 2η Gourmet Olive Exhibition. Παρουσιάζοντας το Masterclass για τις καινοτομες εφαρμογές το Σάββατο 6/5 (18:15 – 19:15).

Το Olive Bar που γνωρίσαμε στην 1η Gourmet Olive Exhibition επανέρχεται και φέτος, με γευσιγνωσίες ελαιολάδων, ελιών και cocktail με επίδειξη παρασκευής. Παράλληλα, στη έκθεση υπάρχει και “Mentoring Corner”, για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό και “Inspired Media Corner”, για προώθηση των προϊόντων των εκθετών με εμπνευσμένο τρόπο. Τέλος, για μία ακόμη χρονιά, το κοινό θα δώσει τα δικά του βραβεία, στα προϊόντα που θα ξεχωρίσει, με την απονομή να πραγματοποιείται την τελευταία μέρα της έκθεσης, την Κυριακή 7/5, 17:00-18:30.

info
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων ΕΔΩ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr