Το φετινό Sani Gourmet 2016 που πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως τις 24 Μαΐου, ολοκληρώθηκε αποκαλύπτοντάς μας έναν ολοκαίνουργιο γαστρονομικό κόσμο.

Page-01FINAL

Το φετινό θέμα του ήταν τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής. Εννιά νέοι σεφ, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν, ξετύλιξαν τη φαντασία τους στις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort. Ο Mauricio Giovanini με τις αργεντίνικες ρίζες και πεδίο δράσης την Ισπανία, ο Γερμανός Jan Hoffmann, ο Αυστριακός Klemens Schraml, οι Ιταλοί Oliver Piras και Alessandra del Favero, ο Yorick Tièche από τη Γαλλία, ο Stephen Toman από τη Βόρεια Ιρλανδία και οι δικοί μας, Σωτήρης Κοντιζάς και Αλέξανδρος Τσιοτίνης, καθένας χωριστά κατέθεσαν τη δημιουργικότητά τους με έμφαση στην κουζίνα που τους εμπνέει και τους οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr