Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην κουζίνα του CTC θα βρίσκεται ο executive σεφ του «Danai Βeach Resort», γνωστός για τη δημιουργική του κουζίνα στο εστιατόριο «Squirrel».

Ο σεφ Βασίλης Μουρατίδης θα μαγειρέψει για μία μόνο βραδιά και για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ τα πιάτα του μενού που προτείνει είναι αντίστοιχα της μαγειρικής φιλοσοφίας που παρουσιάζει στο βραβευμένο εστιατόριο της Χαλκιδικής. Πιάτα λοιπόν όπως το περίφημο λαβράκι με τραγανή κρούστα dugga, πουρέ μπανάνας και πατάτα, φουά γκρα με πορτοκάλι, γάλα και αμύγδαλο, μύδια με σπαράγγια, καφέ και παρμεζάνα και το «ιμπέρικο» με γογγυλοκράμβη, σόγια και κρεμμύδια αναμένεται να εντυπωσιάσουν γευστικά τους λίγους που θα έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Δεδομένου λοιπόν ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, όσοι ενδιαφέρεστε φροντίστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας νωρίς.

info
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, 2107228812, τιμή μενού ανά άτομο: 80€ χωρίς ποτό.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr