Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει ετοιμάσει για τις 26 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο Άδολο στην Κηφισιά, με τον executive chef Βασίλη Τσατσάκη να υποδέχεται στην κουζίνα του τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο.

Οι σεφ θα ετοιμάσουν από κοινό ένα σπέσιαλ μενού, ειδικά για εκείνη τη μέρα, με φινετσάτα θαλασσινά πιάτα και ένα επιδόρπιο που μας ξυπνάει νόστιμες αναμνήσεις. Ειδικότερα, το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως, ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά, τηγανητή σουπιά με κρέμα σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου και ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας. Και για επιδόρπιο, κορμό αρμενοβίλ.

info
Εχίνου 1 & Ελαιών, Κηφισιά, τηλ. 210 6205015. Κόστος: 40€ / άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr