Ένα γευστικό ταξίδι που μοσχοβολά Ελλάδα με την υπογραφή του φημισμένου σεφ και του βραβευμένου Οινοποιού Απόστολου Μούντριχα επιφυλάσσει το Κτήμα Αβαντίς στους επισκέπτες του στις 11 Αυγούστου.

Ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης θα μαγειρέψει ένα μενού αφιερωμένο στις ελληνικές γεύσεις αποτελούμενο από συνταγές γεμάτες γευστικές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, με τις μαζώξεις γύρω από το οικογενειακό τραπέζι και τη νοστιμιά των παραδοσιακών πιάτων της γιαγιάς.

Τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το δείπνο προέρχονται από τα δύο τερουάρ Εύβοια – Σαντορίνη ενώ οι σομελιέ του Κτήματος θα βρίσκονται εκεί για να προτείνουν τους κατάλληλους συνδυασμούς με το μενού.

info
Φηρά, Κοντοχώρι, Σαντορίνη. Τηλ.: 22860 23140.Τιμή: 50 € /άτομο (Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κρασί), info@avantissantorini.com

Δείτε επίσης

Το Αβαντίς Cellar Door της Σαντορίνης υποδέχεται τον Γιάννη Μπαξεβάνη

Μετάλλιο «Best in Show» για τον Άγιο Χρόνο του κτήματος Αβαντίς

Το Αβαντίς Cellar Doors στη Σαντορίνη ανοίγει τις πόρτες του

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr