Ο σεφ Παύλος Κυριάκης συναντάει τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Alex Dilling του εστιατορίου The Greenhouse στο Λονδίνο και μαζί ετοιμάζουν ένα μοναδικό γεύμα, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν στο The Zillers ένα four hands dinner σε 7 στάδια, που ξεκινάει στις 19:30 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πιάτα όπως πράσινη σαλάτα με στρείδια και σάκε και καλκάνι με μελιτζάνα και beurre blanc αρωματισμένη με λουίζα. Κόστος: 78€ / άτομο.

Λίγα λόγια για τον Alex Dilling
Ο Alex Dilling γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αμερική. Ξεκίνησε το ταξίδι του στη μαγειρική όταν συνεργάστηκε με τον κορυφαίο της γαλλικής γαστρονομίας, Αlain Ducasse, υπό την επίβλεψη των Didier Elena και Tony Esnault στο Adour της Νέας Υόρκης. Κατά την παραμονή του εκεί, το εστιατόριο έλαβε 3 αστέρια Michelin το 2008 και 2 το 2009. Το 2012 ανέλαβε Chef de Cuisine στο Caviar Russe της Νέας Υόρκης, που βρεβεύτηκε με ένα αστέρι Μichelin την επόμενη χρονιά. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο Λονδίνο στο διάστερο Hélène Darroze του ξενοδοχείου Connaught και επέβλεψε διεθνή events σε Ιαπωνία, Μεξικό και Νέα Υόρκη, διατηρώντας παράλληλα τα 2 αστέρια Michelin του εστιατορίου. Πλέον έχει αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας του λονδρέζικου Greenhouse.

info
7 Σεπτεμβρίου, The Zillers, Μητροπόλεως 54, τηλ. 210 3222277.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr