Το εστιατόριο Βυζαντινό στο Hilton Athens συνεχίζει τα θεματικά μαγειρέματα και υποδέχεται το Φθινόπωρο με κατακόκκινες προτάσεις από παντζάρι.

Στο νέο θεματικό μενού, που θα σερβίρεται στο εστιατόριο τον Σεπτέμβριο, βρίσκουμε πιάτα όπως παντζαροσαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ζαμπόν Πάρμας, ψητό κουκουνάρι και παλαιωμένο μπαλσάμικο, αλλά και ταρτάρ παντζαριού με μους από καπνιστό χέλι, πράσινο μήλο, ραπανάκι και πίκλα μαρουλιού, καθώς και chips ή χούμους από παντζάρι. Για κυρίως, αξίζει να δοκιμάσετε ριζότο παντζάρι με φουντούκια, μασκαρπόνε και ρόκα ή καπνιστό σολομό με πουρέ παντζαριού και σος από πορτοκάλι και αμύγδαλο, ενώ παντζάρι θα βρείτε και στα επιδόρπια, όπως το brownie και το κέικ παντζαριού με σαντιγί και μαρμελάδα πορτοκάλι.

info
Hilton Athens, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281400.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr