Στις 21 Αυγούστου, ο Edwin Soumang, σεφ και ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 1 αστέρι Michelin εστιατορίου «One» στην Ολλανδία, μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου Elements του ξενοδοχείου Canaves Epitome.

Ο Edwin Soumang είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την κουζίνα του Restaurant OΝΕ, φημισμένo για την ελαφριά, δημιουργική κουζίνα που σερβίρει, εμπνευσμένη από τον 1000 τ.μ κήπο του σεφ που περιβάλλει το εστιατόριο. Ο σεφ σερβίρει φρέσκα τοπικά προϊόντα στο εστιατόριο που βρίσκεται στα προάστια της πόλης του Roermond στην Ολλανδία, λίγα χιλιόμετρα από τα γερμανικά σύνορα.

Το μενού της βραδιάς

Welcome bites

Καλοκαιρινή σαλάτα
φασόλια, χταπόδι, τσορίθο, yuzu

Βασιλικό καβούρι
Τζίντζερ, σέλερι, ντομάτα

Baby αγκινάρες
Χαβιάρι Anna Dutch, μυρωδικά και λουλούδια από τον κήπο του One

Βοδινό tenderloin
Σελινόριζα, βοδινό σιγομαγειρεμένο, κάππαρη, ελιές, μουστάρδα,

Το «χρυσό μήλο του One
Τσάι, καραμέλα, γκρανόλα, σορμπέ μήλου

info
21 Αυγούστου, Elements Restaurant, Canaves Oia EpitomeΤετάρτη, ώρα 8:30 μμ. Τιμή μενού: 120
Kρατήσεις: 22860 72499

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr