Ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας καταλαμβάνει την μπάρα του Wine Bistro Gigifioggos, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και γίνεται του σούσι!

O Gigifioggos μας συστήνει μια σειρά από νέες εκδηλώσεις, που φλερτάρουν με την γεύση και την σχέση της με το κρασί. Για τα εγκαίνια του νέου εγχειρήματος, υποδέχεται τον σεφ Σταμάτη Τσίλια, την Τετάρτη 29 Ιανουάριου, στις 21:00.

Ο γνωστός σεφ έρχεται για να μας μυήσει στις γεύσεις και στα είδη του σούσι, με live cooking, καθώς θα βρίσκεται πίσω από το μπαρ και μπροστά στα μάτια των επισκεπτών θα τυλίξει 4 διαφορετικά inside out special rolls και ένα πληθωρικό τατάκι πικάνιας. Το σπέσιαλ μενού συνδυάζεται με τα κατάλληλα κρασιά από τον Head Sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά το μενού:
Inside out special rolls
* Yakuza, με γαρίδα τεμπούρα, κρέμα τυρί με σχοινόπρασο, αγγούρι, και topping με φιλέτο αβοκάντο, kabayaki sauce και σουσάμι kimchi.
* Aliento, snow crab meat με λάιμ και shriracha, πιπεριά τεμπούρα, και topping με σολομό teriyaki και spicy mayo
* The Rolling Stones, ρόλο τεμπούρα με μπανάνα, αγγούρι, πιπεριά και κρέμα wasabi. Topping με spicy ταρτάρ τόνου με μυρωδικά και aji amarillo.
* Snow White, με αβοκάντο, μάνγκο, shriracha, και topping από μανιτάρια με ponzu πορτοκάλι.

Picanha tataki, με soy-glaze sauce, καλαμπόκι, πιπεριά τσίλι και φασόλια edamame.

info
Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977 655507.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr