Το γνωστό μεζεδοπωλείο των νοτίων προαστίων υποδέχεται το ΜεΖεν του Γρηγόρη Χέλμη, εγκαινιάζοντας από κοινού μια σειρά γαστρονομικών «παραστάσεων» με γεύσεις από όλη την Ελλάδα

Πρώτη στάση ο Βόλος, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, με τον Εxecutive chef του Mezze Βασίλη Καφαλούκο και τον R&D chef του ΜεΖεν Γρηγόρη Χέλμη να ετοιμάζουν ένα degustation menu αφιερωμένο στα θρυλικά τσιπουράδικα της πόλης, που περιλαμβάνει 17 διαφορετικούς, δημιουργικούς μεζέδες! Και επειδή οι μεζέδες θέλουν και την ανάλογη συνοδεία, τα πιάτα συνοδεύονται από 5 premium αποστάγματα Τσιλιλή. Προσοχή, αυστηρά για μερακλήδες!

info
Mezze, Α. Μεταξά 36 & Φοίβης 11, Γλυφάδα, τηλ. 210 8980480. Κόστος: 29€ / άτομο.
Ώρα έναρξης: 20:00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr