Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με θεματική τη σύγχρονη παρουσίαση κρύου και ζεστού μπουφέ, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, πραγματοποιείται από 13-16 Φεβρουαρίου με εισηγητή από την παγκοσμίου φήμης σχολή μαγειρικής «Ducasse Education».

main415-9 main415-10

Το πρόγραμμα, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά, περιλαμβάνει δύο ημέρες παρουσίασης κρύου μπουφέ και δύο ημέρες παρουσίασης ζεστού μπουφέ και μπορούν να το παρακολουθήσουν σεφ, sous chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και catering.

main415-7

Το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατές θεματικές ενότητες εστιάζοντας στη ζωντανή επίδειξη ενδεικτικών συνταγών, την επίδειξη των τρόπων σχεδιασμού μπουφέ υψηλών προδιαγραφών για χώρους με διεθνές πελατολόγιο, τις εξειδικευμένες τεχνικές στησίματος και προετοιμασίας των βασικών χωρών, τις μεθόδους μαγειρέματος και αναθέρμανσης του φαγητού, τις μεθόδους ελέγχου της ποιότητας παραγωγής κ.ά. Από τις παρουσιάσεις δεν θα λείπουν και παραδοσιακές γαλλικές συνταγές με την υπογραφή του διάσημου Alain Ducasse ενώ θα δοθεί βάση σε όλα τα βήματα της διαδικασίας παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών κοπής, των μεθόδων μαγειρέματος και την ισορροπία των καρυκευμάτων.

info
13 – 16 Φεβρουαρίου, ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, Καστοριάς και Κασσάνδρας, Βοτανικός, ωράριο εκπαίδευσης: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. Περισσότερα: www.cucina.gr

Κόστος συμμετοχής
Το πρόγραμμα επιδοτείται από το SETE Training
(ΙΝΣΕΤΕ : Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων)
Κόστος προγράμματος «Κρύου Μπουφέ»
€180 για επιχειρήσεις – μέλη ΣΕΤΕ και επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
€250 για επιχειρήσεις – μη Μέλη ΣΕΤΕ
Κόστος προγράμματος «Ζεστού Μπουφέ»
€180 για επιχειρήσεις – μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
€250 για επιχειρήσεις – μη μέλη ΣΕΤΕ
Πλήρες τετραήμερο πρόγραμμα
€280 για επιχειρήσεις – μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
€350 για επιχειρήσεις – μη μέλη ΣΕΤΕ

Διοργανωτής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Συντονιστής: Gastronomy Essentials

Φωτογραφίες: Pierre Monetta

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr