Ο πιο γλυκός διαγωνισμός πραγματοποιείται τον Μάρτιο στη χώρα μας, με σκοπό να αναδείξει την ομάδα ζαχαροπλαστών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Cake Designers World Championship FIPGC 2017”. Ο λόγος για τον ελληνικό τελικό, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 15ης ARTOZA, στις 3-6 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

tourta1

Οι διαγωνιζόμενοι που έχουν αναδειχθεί από τους προκριματικούς διαγωνισμούς, έχουν δοκιμαστεί στην παρασκευή τούρτας (cake designer competition), στη δημιουργία εκθέματος από σοκολάτα (chocolate & praline scalpture competition), στη δημιουργία εκθέματος από καραμέλα και πρωτοποριακής τούρτας (sugar sculpture & modern cake competition), καθώς και στη δημιουργία εκθέματος από παστιγιάζ (pastillage sculpture competition). Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής, ο οποίος διοργανώνεται από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα αναδείξει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αυτόν τον σημαντικό διεθνή διαγωνισμό.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός Cake designers World Championship FIPGC 2017, που αναδεικνύει τις πλέον πρωτοποριακές τεχνικά δημιουργίες στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, πραγματοποιείται στις 21-24 Οκτωβρίου στο Μιλάνο, στον πλαίσιο της έκθεσης Host.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr