Με ένα super party στη Harley Davidson, την Τετάρτη 1 Απριλίου, έγινε η επίσημη παρουσίαση του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Dons Of Tequila από την Jose Cuervo.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του επόμενου Don of Tequila η Jose Cuervo, η No.1 τεκίλα στον κόσμο, στην Ελλάδα και στο Μεξικό, διοργάνωσε ένα event που συνδύαζε την αύρα του Μεξικού με την ελεύθερη, free spirit διάσταση της μάρκας.

Cuervo event

Ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης πρόσφερε τη δική του γλυκιά πρόταση Banoffee τεκίλα Jose Cuervo, οι 7AND δεν σταμάτησαν να ροκάρουν on stage, ο ζωγράφος Μιχάλης Κιούσης απεικόνισε real time με την ξεχωριστή τεχνοτροπία του τους θρυλικούς Dons, ενώ street artists δημιούργησαν πορτραίτα των καλεσμένων. Τα «καυτά» εδέσματα πρόσθεσαν μια επιπλέον νότα Μεξικού και φυσικά η τεκίλα Jose Cuervo απογείωσε το κέφι με υπέροχα cocktails και παγωμένα σφηνάκια!

Dons of tequila

Ο Brand Ambassador της Jose Cuervo, Στέλιος Παπαδόπουλος, κάλεσε όλους τους bartenders να μπουν στη μάχη και να αποδείξουν ότι έχουν όλα τα φόντα ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο του επόμενου Don που με θέληση, δύναμη και όραμα θα συνεχίσει το μύθο καλλιεργώντας το δικό του κομμάτι γης στο Μεξικό και κάνοντας τη μπλε αγαύη, απόσταγμα ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν τη δική τους Jose Cuervo πρόταση στο www.DonsOfTequila.com και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον ελληνικό ημιτελικό και τελικό, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. Παράλληλα, διεκδικούν και τη θέση στον μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει τον επόμενο Don, επί μεξικάνικου εδάφους, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ενώπιον των θρυλικών Dons of Tequila.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr