Έφτασε η ώρα που θα αποκαλυφθεί το εστιατόριο που αναδείχθηκε στην πρώτη θέση κάθε κατηγορίας των φετινών Restaurant 100 Awards, αλλά και τα υπόλοιπα κορυφαία εστιατόρια που απαρτίζουν κάθε χρυσή δεκάδα.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με παρουσιαστές τη Θέμις Καρδιόλακα και τον Βησσαρίων Παρθένη, θα αποκαλυφθεί επίσης η κατάταξη κάθε επιμέρους εστιατορίου στη συνολική εκατοστάδα.

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όμως, να σας θυμίσουμε ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Shortlists των Restaurant 100, για 5 κατηγορίες, τις Top 10 Newcomers, Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants, Top 10 Ethnic Cuisine Restaurants, Top 10 Bar & Wine Restaurants και Top 10 Hidden Gems.

Σημειώνεται ότι και φέτος, την power list των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας διαμόρφωσαν με την ψήφο τους 100+ επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας. Οι κριτές ψήφισαν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών και η powerlist του 2018 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις καθώς περιλαμβάνει 34 νέα εστιατόρια. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 31 εστιατόρια κατάφεραν να βελτιώσουν τη θέση τους στη συνολική κατάταξη, 30 υποχώρησαν και 5 παρέμειναν σταθερά.

info
15 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:30, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος). Ώρα προσέλευσης: 19:00.