Στις 28 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος μας Ηλίας Μαμαλάκης είναι εισηγητής σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον master class που θα εστιάσει στην ελληνική κουζίνα.

Το τετράωρο σεμινάριο, που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες, περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές υπο – ενότητες. Ξεκινώντας πρώτα με μια εισαγωγή στην ιστορία της γαστρονομίας στην Ελλάδα και το Βυζάντιο, που είναι η θεωρητική βάση της κεντρικής ενότητας, θα προχωρήσει στο πρακτικό κομμάτι, που δεν είναι άλλο από την παρουσίαση μερικών εμβληματικών πιάτων του ελληνικού τραπεζιού όπως λαχανοντολμάδες, σουτζουκάκια, ταραμοσαλάτα, κοτοπουλο με μπάμιες, κ.ά. Τέλος, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες μικρά μυστικά για το μαγείρεμα σε μπεν μαρί ενώ ανάμεσα σε όλα αυτά θα μιλήσει και για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του φαγητού και πώς αυτά διατηρούνται.

Στις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε, βιαστείτε!

info
Cooking Workshop Consulting, Κατούνη 28, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 277280
28/2/, ώρα: 18:00, διάρκεια: 4 ώρες, τμήμα 40 ατόμων, κόστος συμμετοχής : 120€
Προσφορά Early Bird με εγγραφή και πληρωμή ως τις 27/01/17: 90€
Ειδική τιμή για σπουδαστές και άνεργους με εγγραφή και πληρωμή ως τις 27/01/17: 85€
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. http://cooking-workshop.gr/index.html

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr