Ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής μας, ο Julien Beaulieu, έρχεται απευθείας από το Μονακό για το 6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής!

Πρόσφατα εντυπωσίασε στο “Salon du Chocolat” που έλαβε χώρα στο Μονακό στις 10 Οκτωβρίου. Μία από τις προκλήσεις της διοργάνωσης ήταν το ντεφιλέ μόδας με φορέματα από σοκολάτα. Με θέμα την όπερα και τους ήρωες της, ο Julien Beaulieu παρουσίασε ένα «φόρεμα» από βαρύτιμο βελούδο και «χρυσό», αναπαράσταση της αυλαίας της Όπερας Γκαρνιέ στο Μόντε Κάρλο με το πριγκηπικό οικόσημο στην κορυφή, όλα από σοκολάτα!

SHORT JB GARNIER OLIVE

Ο Julien Beaulieu από το 2006 είναι chef pâtissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo” του διάσημου πριγκηπάτου και ειδικεύεται στις δημιουργίες από σοκολάτα, στη γλυπτική με ζάχαρη και στα μικρά γλυκά, bonbons και mignardises για ζαχαροπλαστεία. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς.

Ananas r_ti _ la vanille Bourbon, streusel noix de coco, Sorbet passion-coriandre SHORT JB dessert 0099

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης

info
Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, 17.00 – 20.30, Sofitel Athens Airport. Κόστος συμμετοχής: 45€/άτομο, φοιτητικό: 40€/άτομο, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ.: 20€/άτομο. Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: τηλ: 210 6017650, frezarts@otenet.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr