Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα «Δημιουργικές τεχνικές μαγειρικής και τεχνικές στησίματος πιάτων a la carte» πραγματοποιείται από 4 έως 6 Απριλίου στη Λευκωσία, με εισηγητή τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη.

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν λεπτομερώς νέες τεχνικές μαγειρικής με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού καθώς και τεχνικές στησίματος πιάτων από τον σεφ. Δεδομένης της εμπειρίας, αμεσότητας και τεχνογνωσίας του σεφ, πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες της γαστρονομίας να γνωρίσουν νέες τεχνικές και να εξοικειωθούν με τη χρήση νέου εξοπλισμού. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ (Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων).

info
Χώρος διεξαγωγής: Mitsios Trading Ltd – Τέφκρου Άνθια 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας, Κύπρος
Τιμή προγράμματος: € 350
Διάρκεια προγράμματος: 18 ώρες (6 ώρες / ημέρα)
Ωράριο προγράμματος: 10:00 – 16:00 καθημερινά

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη, τηλ: 6972444820, e-mail: gastronomy_essentials@mail.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr