Δύο βραβευμένοι σεφ, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ο Χριστόφορος Πέσκιας, ενώνουν τις δυνάμεις, την Τρίτη 5 Ιουλίου, σε ένα ξεχωριστό μενού στο εστιατόριο CTC, κλείνοντας πανηγυρικά τη φετινή του σεζόν.

Η γαστρονομική συνάντηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι πρόκειται για δύο σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομίας, καθένας από τους οποίους έχει μέχρι στιγμής αφήσει το δικό του στίγμα. Η θεματική της βραδιάς είναι η πορεία της νέας ελληνικής κουζίνας στην πάροδο του χρόνου και θα αποτυπωθεί σε ένα μενού γευσιγνωσίας αποτελούμενο από εμβληματικά πιάτα των σεφ αλλά και πιάτα που θα συνδυάζουν το γευστικό στιλ και των δύο αφού θα τα δημιουργήσουν από κοινού.

info
Τιμή μενού: 65€/άτομο χωρίς κρασί.
Ουμπλιανής 14 και Διοχάρους 27, τηλ. 210 7228812.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr