Τα ΒορΟινά, η εκδήλωση γευσιγνωσίας της ένωσης οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος, επιστρέφουν στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους φίλους του κρασιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ευρεία γκάμα κρασιών, από τα φρέσκα λευκά και ροζέ της νέας σοδειάς του 2019 έως επιλεγμένα παλαιωμένα και πειραματικά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν. Μεταξύ τους, αφρώδεις και ημιαφρώδεις οίνοι, γλυκείς και αποστάγματα απλά και παλαιωμένα.

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας των οινοποιών βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί φέτος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις καθώς τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι οινοποιοί βορείου Ελλάδος θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα των ΒορΟινών www.voroina.gr. Επίσης, στο πλαίσιο της οινικής εκδήλωσης, την 1η Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2020.

info
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, αίθουσα Grand Ballroom. Ώρες λειτουργίας: 12.00-15.00 για επαγγελματίες
Είσοδος: Δωρεάν με επαγγελματική κάρτα | προεγγραφή στο www.voroina.gr
15.00-20.00 για το οινόφιλο κοινό
Είσοδος: 8 ευρώ |Με προεγγραφή στο www.voroina.gr 5 ευρώ