Το Matsuhisa συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο αγαπά το κρασί, ετοιμάζοντας νέα wine events με γνωστούς Έλληνες παραγωγούς κρασιού, που συνδυάζονται άψογα και με το νέο μενού Spring Omakase.

Για τον Μάρτιο λοιπόν, έχουν προγραμματιστεί 2 food & wine pairings, στις 10 και τις 17 του μήνα, με το Κτήμα Παυλίδη και τη Γαία Οινοποιητική αντίστοιχα. Όσοι κλείσουν τραπέζι στο γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο και στις δύο εκδηλώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 6 διαφορετικές ποικιλίες κρασιών, που θα συνοδεύουν τα μοναδικά πιάτα του Spring Omakase, στην τιμή των 65€, καθώε και να μάθουν τα μυστικά του κρασιού από τη sommelier του Matsuhisa Athens, Μαριάννα Λαναρά.

food_13

Τα μενού των 2 εκδηλώσεων:

10 Μαρτίου – Κτήμα Παυλίδη
* Salmon Karashi and Truffle / Emphasis Aσύρτικο
* Roasted Artichoke and Spinach Salad with Yuzu and Dry Miso / Thema Sauvignon Blanc – Ασύρτικο
* Matsuhisa Sushi / Emphasis Chardonnay
* Black cod Kadaifi / Thema Rose Tempranillo
* Beef Fillet Anticucho / Emphasis Red Tempranillo
* Miso Flan

tacos

17 Μαρτίου – Γαία Οινοποιητική
* Salmon Karashi and Truffle / Ροζέ 4-6h
* Roasted Artichoke and Spinach Salad with Yuzu and Dry Miso / Monograph Multi
* Matsuhisa Sushi selection / Θαλασσίτης
* Black cod Kadaifi / Wild ferment Ασύρτικο
* Beef Fillet Anticucho / Κτημα Γαίας Αγιωργιτικο
* Miso Flan / Ανατολικός

info
Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, τηλ. 210 8960510.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr