Το Public Café, στο πλαίσιο μιας θαυμάσιας γαστρονομικής πρωτοβουλίας, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον μαγειρικό πλούτο όλης της Ελλάδας. Το εναρκτήριο λάκτισμα της γευστικής αυτής διαδρομής έδωσε η Τήνος τον Νοέμβριο με τη σκυτάλη να παίρνει τον Ιανουάριο η Σαντορίνη.

Οι επισκέπτες του cafe-εστιατορίου του τελευταίου ορόφου του πολυκαταστήματος Public στο Σύνταγμα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα από το Selene Meze & Wine, το αδερφάκι της εμβληματικής Σελήνης, καθώς και προϊόντα της Ένωσης συνεταιρισμών Santo Wines. Στις 11 Ιανουαρίου το «παρών» θα δώσει και ο πυλώνας της θηραϊκής γαστρονομίας Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης της «Σελήνης» και του Selene Meze & Wine, που εδώ και 3 και πλέον δεκαετίες παρουσιάζει με μια δυνατή ομάδα ταλαντούχων μαγείρων τη δημιουργική, ώριμη και σύγχρονη εκδοχή της εγχώριας γαστρονομίας με διεθνείς αναφορές.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr