Η PT Beverage World καλωσόρισε στην οικογένειά της το Bushmills Irish Whiskey διοργανώνοντας μια ενδιαφέρουσα βιωματική εμπειρία.

Στο πολυσυζητημένο Noel της Κολοκοτρώνη γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε τα Bushmills Original, Bushmills Black Bush, Bushmills 10 Year Old Single Malt και Bushmills 16 Year Old Single Malt με το Γιάννη Κοροβέση να ηγείται της γευστικής μας ξενάγησης.

Distillery-new

Το ιρλανδικό ουίσκι είναι παγκόσμια τάση αυτή τη στιγμή και το Bushmill’s μπορεί να περηφανεύεται ότι κατέχει το παλαιότερο εν ενεργεία νόμιμο αποστακτήριο στον κόσμο -από το 1608 στην κομητεία Antrim. Δεν αποτελεί τυχαία την τρίτη μεγαλύτερη Ιρλανδική μάρκα ουίσκι παγκοσμίως και το διαπιστώσαμε με τη δοκιμή των 4 κωδικών σε ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο event, που έγινε στις 21 Μαΐου στο Noel.

Bushmills_06
Ο γενικός διευθυντής της PT Beverage Σωτήριος Κωνσταντίνου, η υπεύθυνη marketing της PT Beverage Μαρία Λαμπράκη και ο Γιάννης Κοροβέσης

Το νέο trend παγκοσμίως είναι και το λεγόμενο food pairing, οπότε μέρος του τελετουργικού της γευσιγνωσίας στους 4 τύπους του Bushmill’s ήταν και ο συνδυασμός τους με τις κατάλληλες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που απολαύσαμε δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr