Αυτή την Τρίτη 16 Απριλίου πηγαίνουμε στο L’Audrion, για ένα μοναδικό pairing κρασιού και σοκολάτας, από τις 18:30 έως τις 20:00.

Το δημοφιλές cave à manger στην Πλάκα ζευγαρώνει δυο αγαπημένες απολαύσεις, τη σοκολάτα και το κρασί, που αμφότερες έχουν έντονες γεύσεις και πολυπλοκότητα. Τα μυστικά τους και τα ιδανικά ζευγάρια, έρχεται να αποκαλύψει στο L’Audrion η Zenia Kaplan, master chocolatier.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε ενώ συνδυάζετε το κρασί και τη σοκολάτα:
* Τα κόκκινα κρασιά ταιριάζουν με τη σοκολάτα υγείας με τουλάχιστον 70% κακάο.
* Συνδέστε λευκούς οίνους με πιο ελαφριά σοκολάτα, όπως λευκή ή γάλακτος.
* Το κρασί πρέπει να έχει την ίδια γλυκύτητα όσο και η σοκολάτα, διαφορετικά το κρασί θα έχει όξινη γεύση.

Στις 16 Απριλίου λοιπόν, μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το συναρπαστικό ζευγάρωμα στο L’Audrion και να μάθετε πώς οι διαφορετικοί τύποι σοκολάτας ή επιδόρπια με σοκολάτα μπορούν να ζωντανέψουν με τη σωστή επιλογή κρασιού. Κόστος: 23€ / άτομο -στην τιμή περιλαμβάνονται 4 κρασιά, 4 ποικιλίες σοκολάτας και 1 έκπληξη!

info
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το L’Audrion στο info@laudrion.gr ή επισκεφθείτε το www.laudrion.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr