Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου συναντά τον σεφ Μιχάλη Ντουνέτα και δημιουργούν ένα μεθυστικό δείπνο στον πιο ιδιαίτερο χώρο της Αθήνας.

Το ξεχωριστό αυτό δείπνο οινικής γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της οικοδέσποινας Πέμης Ζούνη.

IMG_9832_1

Menu dégustation

Μαλαγουζιά
Σπιτικά μαριναρισμένος σολομός, κρέμα λεμονιού, μαριναρισμένα εξωτικά φρούτα, βινεγκρέτ μάνγκο και πορτοκάλι και πικάντικη μουστάρδα.

Chardonnay
Φιλέτο λαβράκι γεμιστό με γαρίδες και αρωματικά, σε πουρέ σελινόριζας με κρέμα κόκκινης πιπεριάς.

Avaton
Médaillon φιλέτου γάλακτος με πιτάκι από ουρά μόσχου, κρέμα τρούφας και σάλτσα κόκκινου κρασιού AVATON.

Μαλαγουζιά από υπερώριμα σταφύλια
Κρέμα τυριού με φρέσκες φράουλες και λεμόνι, φουντούκια και crumble πραλίνας.

winery-main

info
El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5200602, www.elconvento.gr. Τιμή: 40€/άτομο. Ώρα προσέλευσης: 21:00.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr